Online

Focus op actuele cijfers.

Focus op actuele cijfers.

Door te focussen op actuele cijfers ben je als ondernemer beter in staat om de juiste beslissingen te maken. Bij Van den Boogard | e-Finance is jouw boekhouding altijd up-to-date, doordat er gebruik gemaakt wordt van geautomatiseerde gegevensverwerking. Hierdoor wordt het opstellen van de jaarrekening en de fiscale aangifte voor ons een stuk eenvoudiger, waardoor er meer tijd over blijft voor begeleiding en advisering. Daar heb je als ondernemer pas écht iets aan.

Online samenwerken!

Je kunt de administratie deels of volledig aan ons uitbesteden. Je levert ons periodiek de stukken digitaal aan (dat kan zelfs wekelijk) en wij zorgen voor output die volledig up-to-date is.

INKOOPFACTUREN

Makkelijk aan te leveren via mail of via uw eigen login. Losse bonnetjes kunt je makkelijk aanleveren via onze app op uw smartphone.

VERKOOPFACTUREN

Ons boekhoudsysteem biedt de mogelijkheid om je debiteurenbeheer online te voeren. Facturen aanmaken is nog nooit zo simpel geweest! Koppelen met jouw eigen verkoopapplicatie behoort ook tot de mogelijkheden.

BANK

Door ons boekhoudsysteem te koppelen met uw online bankieren worden transacties dagelijks ingelezen. Je hoeft dan niet meer alle bankafschriften te verzamelen en naar ons te sturen. Dit bespaart je tijd en wij zijn verzekerd van alle banktransacties.

KAS

De meeste kassa-systemen zijn te koppelen met ons boekhoudsysteem. Mocht je niet over dergelijke apparatuur beschikken dan hebben wij voor je een kasboek sjabloon ontwikkeld in Excel. Vul het sjabloon in en wij importeren dit in de boekhouding.

BETALEN

Bij het verwerken van uw facturen geven wij in onze boekhouding dezelfde gegevens in als dat je invoert bij de betaling per bank. Uit ons boekhoudsysteem kunnen wij voor je een betaalbestand (SEPA) genereren dat je vervolgens eenvoudig kunt importeren in jouw online internetbankieren. Dit bespaart je tijd die je vervolgens weer aan jouw onderneming kunt besteden! Maak je gebruik van Rabobank Professional? Dan kunnen wij dit betaalbestand zelfs rechtstreeks inlezen in je online bankieren. Uiteraard blijf je de mogelijkheid behouden om een betaalbestand in te zien of af te wijzen.

Nieuwsgierig geworden?

Neem vandaag nog contact op  met ons!

CONTACT