Diensten

Focus op actuele cijfers.

Management info en advisering

Actueel en accuraat. Dat is hoe wij onze boekhouding verwerken. Hierdoor zijn wij na afloop van elke periode (dat kan maandelijks of zelfs wekelijks) in staat om nuttige management informatie te verstrekken.
Op het verstrekken van deze informatie en het tijdig bijsturen van de ondernemer ligt dan ook onze focus. Samen zorgen we ervoor dat de onderneming winstgevend blijft!
Natuurlijk hebben wij onze standaard rapportages. Maar in overleg met jou als ondernemer kunnen wij een managementrapportagetool ontwikkelen die precies voor jouw business geschikt is. Wij beschikken over zeer veel expertise in Excel. Uiteraard zijn ook andere (online) tools mogelijk.

Boekhouding

E-Finance. Online samenwerken. Dat is waar wij voor staan.
Veel accountantskantoren hanteren nog de traditionele wijze van het verwerken van de administratie. Elk kwartaal wordt de ordner met facturen en bankafschriften aangeleverd. Het kantoor verwerkt deze vervolgens om de btw-aangifte te kunnen indienen. Pas bij het opstellen van de jaarrekening wordt de administratie kloppend gemaakt. Als ondernemer heb je tussentijds vaak geen idee hoe je er nu werkelijk voor staat.
Dit doen wij anders!
Door ons periodiek (dat kan zelfs wekelijks) de inkoopfacturen digitaal aan te leveren zijn wij in staat om de boekhouding altijd up-to-date te houden. Bankmutaties worden automatisch ingelezen en verkoopfacturen worden automatisch verwerkt wanneer deze worden aanmaakt.

Jaarrekening

Het opstellen van een jaarrekening kan erg tijd rovend zijn. Afhankelijk van je rechtsvorm, kan het ook nog eens ingewikkeld zijn. Wij zorgen ervoor dat jouw jaarrekening voldoet aan alle wet en -regelgeving. Een jaarrekening geeft veel inzicht in je bedrijf. Wij kijken graag met je mee.

Fiscale aangifte

Doordat wij de administraties altijd up-to-date hebben, zijn wij in staat om jouw jaarrekeningen en fiscale aangiften tijdig en efficiënt op te stellen. Dit gaat altijd volgens de laatste regelgeving. Wij beschikken over alle relevante kennis binnen accountancy en fiscale wetgeving.

Fiscaal advies

Als ondernemer krijg je te maken met vele fiscale wet- en regelgeving. Wij snappen dat je daar niet alle tijd voor hebt. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, wetten en regels als het gaat om fiscaliteiten. Wij adviseren je graag.

Excel documenten

Door onze kennis en ervaring met Excel-documenten zijn wij in staat om op maat gemaakte Excel spreadsheets te bouwen. Hierbij kunnen wij gebruik maken van macro’s en Visual Basic.
Dit kan bijvoorbeeld een managemet info tool zijn volledig naar jouw wensen.

Loonadministratie

Loonadministratie vergt specifieke kennis. Daarom werken wij samen met specialisten op dit gebied. Zo bent u dus ook bij ons verzekerd van de beste kwaliteit en service op het gebied van loonadministratie en alles wat daarbij komt kijken.

LEARN MORE